Return to Content
19.06.2024

Verdens beste publikum

Dere er verdens flotteste publikum. Det føles på en måte som at vi er en stor familie, og vi skal gjøre vår del for at Verven kan vare i minst 10 år til. På tross av stiv kuling og regn holdt dere ut og dro på konserter. Utrolig stolt over å ha et slikt publikum. Det var smil fra øre til øre og så å si ingen ordensforstyrrelser.

Det virker som Silent Disco var en suksess, så det kjører vi også neste år. Trang Fødsel og Stuzzi tok Verven med storm så det er definitivt to artister vi prøver å få tilbake, men på en større scene. Vil rette en stor takk til alle artistene som leverte til de grader, og ikke minst alle de som jobber med Verven.

Vi skal heller ikke glemme de bedriftene i Horten som velger å støtte Verven økonomisk. Dere er også med på å redde oss igjennom en helg med drittvær.

Ses på Verven til neste år.