Return to Content
01.12.2023

Bare Egils Spellemanslag til Verven

Egil Hegeberg har spilt hvert eneste år på Verven siden 2015 i en eller annen form. Noe som kan bli litt krevende i lengden. Heldigvis har han nok av prosjekter å velge i. Nå kommer han med Bare Egils Spellemannslag.

Hverdags-surrealisten Egil Hegerberg finnes i flere musikalske konstellasjoner enn noen kan telle, blant annet som Bare Egil Band (bare Egil mutters alene med kassegitar), Ikke Bare Bare Egil Band Band (bare Egil med fullt backingband) og Bare BareBand (bare backingbandet uten Egil med instrumentalversjoner av hans musikk). 

Nå kommer imidlertid den mest rotnorske og klassiske utgaven av dem alle: Bare Egils Spellemannslag. Her skal Egil kvede og steve sine låter akkompagnert av felegnikk og trekkspilleri utført av de aller fremste tradisjonsmusikerne her til lands, som Tuva Syvertsen fra Valkyrien Allstars og mestertrekkspiller Frode Haltli