Return to Content
08.11.2023

Larsiveli kommer hjem

Det var ingen tvil om at Larsiveli måtte komme til «Lille Horten» å spille nå som han slapp plata Bitterhetens Hotell.

Larsiveli spilte på Verven i 2017, men mye har skjedd siden den gang. Han har vært «din favorittrappers favorittrapper» en stund, men i 2018 fikk et større publikum øynene opp for ham – med låten «Baby», som lå på A-listen til NRK P3 fra april til august.

Siden har han bygget en trofast fanskare og noen husker kanskje til og med, konserten med duoen Greenlight, med Jesse Green, på Bar Glassmagasinet i 2014. I kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet er han en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow. I 2020 fikk han Spellemannpris for «Årets Låtskriver».

De siste årene har han og produsenten JNS (Stig Brenner/Marstein/Britz) låst seg inne i studio, og denne høsten slapp han endelig sitt debutalbum «Bitterhetens Hotell». Til sommeren kommer han på Verven for å skape et helsikes show i hjembyen! Vi ses.