Return to Content
17.11.2023

Metteson til Vervenfestivalen

Dette er det bare å glede seg til. Selv om Metteson er fersk som artist leverer han et forrykende liveshow.

Bak artistnavnet finner man Sverre Breivik, som har vært å se som skuespiller på Den Nasjonale Scene i Bergen og Nationaltheatret i Oslo. Nå overbeviser han også med musikk, og Metteson har siden by:Larm 2022 blitt en solid popartist som leverer et forrykende liveshow

Vi snakker storslåtte, bombastiske synthballader om hjerter i brann, preget av imponerende vokalprestasjoner som usjenert leker seg med ulike registere. Dette er en konsert du ikke kan gå glipp av.

I forbindelse med konsertene på by:Larm mottok Metteson prisen Årets stjerneskudd. Dette sa juryen etter utdelingen: – Årets vinner kom tilsynelatende ut av intet og har prestert å gjøre seg bemerket under en pandemi, og når han nå endelig har stått på scenen og spilt live under by:Larm ser det ut som han aldri har gjort noe annet.

Dette er en artist som bare må oppleves live. Ses på Verven.