Return to Content
26.11.2023

Marstein kommer på Verven

Marstein fra Undergrunn har hatt en fantastisk start på solokarrieren og har tatt Norge med storm med låter som «Sommerhus» og «Frida Kahlo».

Dette er noe av det ypperste av hip hop som lages i Norge om dagen og 20-åringen er nærmest genierklært. Underfundige tekster og et lydbilde som skiller han ut fra et hav av andre artister er noe av det unike. Men det stopper ikke der. Han lager også hits som det er umulig å ikke like.

Nå begynner folk å trekke likhetstrekk med Karpe, og det i startgropa på en musikk karriere som vi tror kommer til å vare lenge. Det hele startet med Undergrunn i 2018 mens solokarrieren til Marstein begynte med plata Medici Marstein som ble gitt ut i fjor. På et år er han allerede spilt over 40 millioner ganger kun på Spotify.

Dette er rett og slett en gigantisk booking, og jeg er helt sikker på at Verven publikumet, både ung og gammel, kommer til å sette pris på dette unge talentet når han spiller på Møringa på fredagen.

Det blir spennende å følge med på låtslipp frem mot sommeren for Marstein ligger ikke på latsiden. På tross av at han er en del av Undergrunn som solgte ut Spektrum to ganger i november, og hvor DN mente det var Beatles tilstander blant publikum, så har han tydeligvis tid til å skrive nytt materiale.

Her snakker vi om en artist som står støtt på egne bein. Under Slottsfjellfestivalen i sommer fikk han over 15.000 til å hoppe taktfast etter Frida Kahlo. Det blir garantert fest på Møringa denne dagen!