Return to Content
15.12.2023

Midtlivskrise – seriøs ironisk rock

Dette er rett og slett årets heftigste booking. Det er sjelden vi opplever så mye hype rundt et band før de engang har gitt ut en eneste låt.

Bandets første livekonsert blir på Verven Presenterer 17. februar på Artilleriverkstedet, mens de headliner strandascenen på lørdagen under Verven 2024

Midtlivskrise er et nytt rockband, satt sammen av en gjeng rutinerte ringrever fra Horten. Dette låter breibeint, tøft og hardt, akkurat som middelaldrende menn gjerne vil fremstå, men det tekstlige universet byr på dønn ærlige og lett ironiske betraktninger om livet som middelaldrende mann. Har du hørt et band som dette før? Nei, garantert ikke!

Vokalist Gard Mortensen (Mohammed) og gitarist/låtskriver Frank A. Tostrup (Shirleys Temple/Revolver/Backstreet Girls) har slått seg sammen med gitarist Remi Antonsen (Exploding Head Syndrome/forgetaboutit), bassist Christoffer Aas-Pedersen (Pryl/Salvation Circus) og trommis Fredrik Fagerli Dahle (Masterpiece of Cake) for å gi norsk rock bandet som utfordrer alle etablerte rockklisjéer.

Mens de fleste andre band synger pubertale, virkelighetsfjerne og intetsigende tekster om hjerte, smerte, sex, drugs og rock ́n roll, er Midtlivskrise rett og slett godt voksne mannfolk som spiller beinhard rock og synger om hvordan det faktisk er å være godt voksne mannfolk, på godt og vondt. Middelaldrende menn trenger en stemme, et talerør. Gutta i bandet tar det ansvaret og formidler utfordringene menn som har bikka middagshøyden står ovenfor. Tematikken er garantert gjenkjennbar og tar for seg både prostataproblemer, tidsriktig skjeggvekst, sårt tiltrengte trengte lesebriller og ufrivillige IKEA-turer. Du kan gjerne le, det gjør vi også. Men du og alle andre vil før eller siden kjenne på følelsen av Midtlivskrise.