Return to Content
12.12.2023

Gudbenådet stemme til Verven

Herkedal gav oss gåsehud da han spilte på Rockefeller under årets by:larm. Stemmen kan minne om Antony Hegarty i Antony and the Johnsons, men han står støtt på egne ben og er en ypperlig låtskriver.

Dette låter himmelsk og er rett og slett dritbra. Dette er en artist vi mener fortjener et større publikum. Han er en av fire artister som skal spille til sommeren, men som vi også ønsker å presentere på Artilleriverkstedet 17. februar.  Han blir først ut denne kvelden som vi håper vil samle hele Horten i byens storstue.

Øystein Herkedal er 22 år gammel og kommer fra Ørland i havgapet av Trøndelagskysten. Han har siden tenårene jobbet med å finne sin sound, og etter timesvis i studio og et opphold på prestisjeskolen LIMPI er han nå klar for å vise hva han er god for. Musikken til Herkedal er inspirert av livets små og store begivenheter, og forteller om kjærligheten for hverdag, urettferdigheter i verden, familiære forhold og skjønnhet i naturen. Låtene fremfører han med en særegen, kraftig og samtidig sårbar stemme.

Dette er rett og slett noe du ikke kan gå glipp av.