Return to Content
13.12.2023

Sydlandsk stemning på Verven

Stuzzi skapte euforisk stemning på Rockefeller under by:Larm og fikk hele salen til å danse. Nå kommer han på Verven for å skape feststemning på Stranda scenen på lørdag.

Denne litt eksentriske svensken har med seg et fyrverkeri av et band med både blåserekke og dansemoves som gjør det umulig å ikke la seg rive med.

Med en eklektisk blanding av disco, house, soca, cumbia, funk og rave har multiinstrumentalisten Stuzzi bemerket seg på klubbscenen i Stockholm. Live er han både uforutsigbar og energisk, med et karismatisk band og gjesteartister.

Han er en av fire ukjente artister som vi presenterer på Artilleriverkstedet 17. februar, og entrer scenen etter Herkedal. Vi tviler ikke på at han vil skape sydenstemning i Horten selv om vi befinner oss i midten av februar.