Return to Content
28.11.2023

Salige Syndere kommer på Verven

Salige Syndere har ét mål ved sine konserter, og det er å få andre til å bli Salige Syndere. 

Disse fine finurlige folka, plukker rytmen, tramper takten og slår på strenger, mens trekkspill og harmonier skaper en tidløs stemning fra en glemt, men etterlengtet tid. Med takt og tone skaper Salige Syndere makaber-vakker musikk, som kan få de mest syndige sjeler til å føle seg i slag.

Tekstene fremføres gjennom lidenskapelig og gospel-aktige harmonier. Innholdet i tekstene belyser Salige Synderes flere spennende temaer som alkoholisme, tap, fortvilelse, synd, frelse og forsoning. 

Salige Syndere spiller mer og mer egensnekrede sanger, men de spiller også kjente og ukjente sanger med sin helt egen vri. Bandet er inspirert av artister som Bob Dylan, Tom Waits, Johnny Cash, Neil Young, Billie Holiday, Daniel Nordgren samt andre gode norske og amerikanske folketoner.

Bandet har for lengst fanget Hortens befolkning sin nysgjerrighet og er du en av de få som ikke har sett bandet live ennå, så bør du sjekke ut Salige Syndere på Verven til sommeren.