Return to Content
14.11.2023

Motorpsycho kjører hit turne

Når Ola Nordmann tenker på Motorpsycho, tenker han gjerne ‘bråkete’, ‘rart’, og ‘vanskelig’.

Og han har litt rett. Men ikke helt. 

Motorpsycho har i løpet av sin snart 35-år lange karriere ikke bare laget store, krevende dobbeltalbum slik mange tror – de har samtidig fortløpende hatt pop og rock hits både på VG-lista her hjemme og på hitlister ute i verden flere ganger. 

Er du fan av Motorpsycho bør du se din besøkelsestid. Det er ikke sikkert du noen gang vil se bandet i dette formatet igjen. Tenk deg hvis de kjører låter som «Nothing To Say» fra Demon Box, «Kill Some Day» fra Timothys Monster, «The Nerve Tattoo» fra Blissard eller «Vortex Surfer» fra Trust Us. Dette kan bli en av de største konsertopplevelsene i manns minne for hardbarka Motorpsycho fans.

Når de nå – for første gang – har bestemt seg for å glede festival-Norge med et karriereomfavnende sett bestående utelukkende av hits, blir det muligheter for både utagerende frikete dansing og rolig romantisk duving – for intens headbangende tordenrock såvel som spontan musikalsk ekstemporering på høyt nivå, for her kommer det både nyere hits og nostalgiske perler fra så langt tilbake som 90-tallet i skjønn forening, og dette blir en festkveld for flere generasjoner både nye og gamle Psychonauter! 

Og oddsene er faktisk ganske gode for at det til og med dukker opp et skikkelig allsang-refreng i ny og ne, for når Motorpsycho ‘bjuder på’ gir de seg ikke før øyekroken er fuktig, før ølen smaker perfekt, før svetten pipler og før den beste norske rocken noensinne laget er spilt ferdig. 

Kick out the jams, motherfuckers!