Return to Content
07.11.2023

Konsert for hele familien

Vi har som mål at den første konserten på lørdagen skal fenge hele familien. I år kommer tenåringene Imanuel Andersen (13) og Bruno Capodistria (15) i Capow x 2G til Norges hyggeligste festival. 

Du har muligens ikke hørt om fenomenet, men har du tenåringer i hus så har de garantert hørt låta «Sør-Afrika» som gutta gjorde sammen med Beathoven. 

Hele karriere til duoen startet med at guttestrekene deres gikk viralt på TikTok. Super hitten «31Etasje» handler om en video hvor duoen sniker seg inn på Radisson Blue Plaza Hotel, et av Norges høyeste bygg.

Kombinere skole og artistlivet er krevende, men noe gutta har blitt vant til. Det er stor kontrast mellom å spille med TIX og Kevin Lauren i helgen og så sitte på skolebenken på mandag. På tross av sin unge alder har gutta blitt drevne liveartister og vet å skape liv. Ta med hele familien og kom. Alle under 14 år kommer gratis inn på festivalen i følge med en voksen. Vi ses på Verven i sommer