Return to Content
02.05.2024

Vil du synge på Vervenfestivalen?

Det er flere som drømmer om å stå på en scene på Verven å synge, og sikkert mange som er glad de slipper og kun kan nyte to dager til ende med nydelig stemning og musikk.

Men har du en liten sangstjerne i deg eller er god på å lage stemning, så har du nå muligheten. Bar Glassmagasinet stenger ned utestedet under Verven og flytter ned karaoke maskinen og baren.

Vi legger oss på et lavt nivå. Her kan alle komme opp å synge, forsikrer Nicholas Adams fra Bar Glassmagasinet som styrer karaoken under Verven.

Ta vorspielet på Verven og varm opp med litt karaoke. Området er åpent fra vi åpner festivalen til det stenger begge dager. Alle som synger en låt får ta bilde ved artistveggen, så øyeblikket blir foreviget. Egne karaoke verter skal sørge for at det blir enkelt å melde seg på.

Verven er en folkefest og dette blir et nytt gøy innslag på festivalen. Det blir på et nytt området som blir intimt og koselig. Med egen bar, silent disco og karaoke, sier festivalansvarlig Henrik Lysell

Kanskje vi oppdager et kommende talent på karaoken. Vi gir bort et festivalpass til 2025 til beste fremføring begge dager, kommer det spontant fra festivalsjefen.