Return to Content
18.04.2024

Silent Disco på Verven

Dette er et konsept som har vært populært lenge, og i år får vi et eget område på Verven med Pepsi Max som kjører Silent Disco fredag og lørdag.

Silent Disco er en aktivitet som brukes på fest eller et arrangement hvor folk danser til musikk som spilles gjennom trådløse hodetelefoner, i stedet for å spille musikken over et høyttalersystem. Deltakerne får utdelt hodetelefoner ved inngangen, og disse hodetelefonene er koblet til tre musikkanaler, som gir deltakerne muligheten til å velge mellom forskjellige typer musikk som DJ-ene spiller i sanntid. Fordi musikken kun spilles gjennom hodetelefonene, ser det fra utsiden ut som om folk danser i stillhet, derav navnet «Silent Disco». 

Konseptet med Silent Disco tilbyr flere fordeler, blant annet at det reduserer støynivået og dermed minimerer forstyrrelser for omgivelsene. Silent Disco er også populært på festivaler, i parker, og som en sosial aktivitet der deltakerne kan oppleve musikk sammen på en unik måte.