Return to Content
20.06.2023

Early bird

For en fantastisk festival det ble i år! Takk til alle som er med på å lage norges hyggeligste festival, artister, frivillige, sponsorer, arbeidere og alle dere flotte festival deltagere.

Vi kommer ikke til å gå tilbake til Hangar B området, men bli dere vi trives. Vi kommer til å strebe mot å tilfredsstille flest mulig med bookingen, som ikke alltid er like lett, men vi har allerede en del band i kikkerten. Vi kan avsløre såpas at det blir rock, hip hop, pop, og lokale helter på scenen neste år. Kanskje kommer det også en headliner som har vokst seg for stor for Verven. Den som venter får se…

Vi ønsker også å inkludere alle ved å slippe billige early bird billetter og senke prisen på julepakka. Fullpris vil ligge i nærheten av årets priser, så det er ingen grunn til å vente med å kjøpe billett.

Early Bird billetter legges ut fredag 23. juni kl.08.00 for kun 1450,-

Vi ses på Verven!

Foto: Tom Lund