Return to Content
31.05.2023

Ny kommende stjerne bekreftet til Verven

Ane Fin gir deg soul med syrlig ærlighet og catchy melodier på lørdagen under Verven på Batteri scene 20 år.

Den energiske og lekne Hortens-jenta har gjort seg bemerket på både TV og festivalscener de siste årene, og hennes musikalske utrykk er i landskapet pop, soul & r&b. Det var absolutt på tide å booke Ane Fin til Verven. Hun kommer med fullt band, og liker du artister som NAO, SZA, Adele, Kirk Franklin, Cat Burns, så vil du nok finne inspirasjon og tilhørighet i musikken hennes.

Karrieren startet for alvor i 2019 da hun ga ut sine to første singler; “Ego” og “Fast i Deg”, før hun utdannet seg ved musikkskolen Limpi på Lillehammer (STARGATE), etterfulgt av flere singler og mer TV. Seneste singelen «Call Me» er fra den kommende mixtapen «I’m Good» som kommer ut i oktober.

Vi tror Ane Fin kun er i startgropa på en strålende musikk karriere, og vi liker å være tidlig ute å booke kommende stjerner. Både Cezinando, Astrid S, Unge Ferrari og Arif har spilt samme spot på Batteri scene. Vi regner med at det blir trangt foran scenen og gleder oss veldig til å se henne live. Ses på Verven!