Return to Content
25.05.2023

Kjærlighet ved første lytt

Noen ganger oppdager man gull når man minst venter det. Wholesome og låta «It Started With You» blåste oss rett og slett av banen da vi hørte den første gang på P13 på vei til jobb. Hvis Broder Daniel og The Strokes hadde fått ett barn, så ville de fått den litt rampete og rufsete ungen Wholesome.

Vi ble hekta og gikk rett inn på facebook siden deres etter å ha hørt låta og spurte bandet fra Karmøy om de ikke ville ta turen til Horten i sommer. 

Wholesome er verdens beste vennegjeng på fem. De lager musikk som treffer bredt og vidt. Med bakgrunn i livets harde skole er det ikke rart at det resonnerer. Du kan forvente dad- jokes, staute karer og en smule indierock. Gruppa, som består av Jørgen, Georg, Johan, Jon Olav og Sigurd, ble dannet i 2018 av det mange vil kalle Karmøys mest joviale gjeng. Med kjærlighet for band som The Strokes, Catfish and the Bottlemen og The Kooks, er gutta fra Wholesome opptatt av å uttrykke livet som ung voksen ved hjelp av skranglete gitarer og catchy refreng. 

I april 2023 kom bandets nyeste singel, «It Started With You», og den har allerede fått mye ros fra radiostasjoner som NRK P3, P13 og Radio Revolt. Dette er bare starten på et spennende år for Wholesome. I tillegg til flere utgivelser på vei, er bandet også klare for å imponere publikum både i studio og på scenen. Hold øynene og ørene åpne for Wholesome. De kommer for å bli. 

Nina Gjertsen fra NRK P3 Urørt: «Litt sånn skranglete, deilig og «gi faen»-musikk, uten at de gir faen, for jeg føler at det her er starten på noe bra. Jeg gleder meg til fortsettelsen.» 

Det å gå på festival handler om å møte gode venner og sjekke ut band man allerede er glad i, men det er også gøy med nye venner og band man aldri før har hørt. Her er det mulighet med kjærlighet ved første lytt. Ses på Verven