Return to Content
15.04.2023

KAMARA

Artist og låtskriver KAMARA er en energibombe på scenen. Bergenseren beskrives som talentfull, energisk, raus, ufiltrert og morsom. Dette blir en konsert du må få med deg på Verven i sommer. 

I fjor sommer spilte hun på Bergenfest og Vinjerock og Øyafestivalen hvor publikum og anmeldere (igjen) ble blåst av banen. Variety kalte KAMARA en «rising star» og Rolling Stone Australia «one of the most joyful breakout stars to come out of Norway». De skrev i tillegg at «She makes you impatient for what’s next».

Og det som kom next var KAMARAs første klubbturné, og en svipptur til Island for å spille i utlandet for første gang under Iceland Airwaves i november.

Med «No Hard Feelings EP» følger hun opp kritikerroste «The Long Way Home EP». På låter som «Patterns», «Can’t Get You Out Of My Head», «SPF 3000» og tittelkuttet «No Hard Feelings» synger KAMARA åpent og ærlig om utfordringer og problemer lytterne kjenner seg igjen i, og toucher innom frustrasjonene ved å stå i veien for sin egen lykke, komplisert kjærlighet samt viktigheten med å bruke solfaktor.

Solfaktor blir det brukt for på Verven 2023 da vi er lovet godt vær, og KAMARA skal spille på Stranda scenen på lørdagen. Ses på Verven!