Return to Content
18.03.2023

Er strømmet mer enn 3 milliarder ganger

Emelie Hollow kommer til Verven

Verven har ofte booket de store banda tidlig i karrieren. Det er gøy å tenke på at Unge Ferrari, Astrid S, Cezinando og Arif spilte på Batteri scene første gangen de spilte Norges hyggeligste festival.

Emelie Hollow er en slik artist. Vi vet hun på et tidspunkt kommer til å headline de største festivalene i Norge. Derfor måtte vi bare booke henne til Verven 2023. Det er jo nettop det å oppdage nye fantastiske artister som er halve morroa med å dra på festival.

Emelie begynte i ung alder å interessere seg for musikk, men det er de siste årene bransjen har fått opp øynene. Hun har blitt en ettertraktet låtskriver, med oppdrag i byer som Stockholm, København, London og Nashville, og de musikalske samarbeidene har blitt mange: Dagny, Seeb, Ruben, Emma Steinbakken, Victoria Nadine, Alexander Oscar, Jesper Jenset, TIX, Skaar og Alan Walker er bare noen av artistene som fins i kontaktlista. Emelie og Alan Walkers «LILY», som hun både skrev og var gjestevokalist på, er i dag strømmet mer enn tre milliarder ganger på verdensbasis. Av forbilder trekker hun, foruten Taylor Swift, frem artister som Adele, Ane Brun og Norah Jones.

Hør på låtene hennes på Spotify på forhånd og dette kan bli en av de heftigste konsertene på Verven 2023.