Return to Content
11.03.2023

Dommedags stoner rock til Verven

I en tid hvor det meste er litt kørka så trenger vi rett og slett band som Black Debbath, og har i den anledning hentet de tilbake til Verven i 2023 for gi oss litt dommedags stoner rock.

Norges barskeste rikssynsere inntok like godt rollen som hobby-dommedagsprofeter på sitt nye album. Ulike endetidstegn belyses og den underliggende røde tråd er som så: “hvordan har det seg at vi mennesker er mer utviklet og opplyste, men samtidig mer lettpåvirkelige, mer forfengelige og generelt tjukkere i hue enn noen gang?”. Har vi nådd ”peak smart”? Er det på tide å reversere utviklingen? Gå tilbake tilgoddagmannøkseskaft?

Svaret til bandet er: ja. Hva kan vi som publikum og fanskare forvente oss på Verven? Blir det like bra som det pleier? Er gutta fortsatt like rå og relevante? Sexy? Belærende? Ovenfra og ned? Ja, selvsagt! Bare at de i tillegg er hakket mer kørka. og det kommer du som publikummer til å bli også, for her står kørkeriet i fokus! Hepp hepp hurra! Kørken går.

Vi ses på Verven