Return to Content
31.03.2023

Bokassa til Verven

Metallica er fan av Bokassa og tok de med på turne. Vi er fan av dem begge, men hadde kun råd til å booke en av de, så da ble det Bokassa selvfølgelig.

Det er ingen i Norge som spiller stoner rock fetere enn disse gutta. Ikke minst er dette et liveband av klasse. Bandet avslutter Stranda scenen på fredag, og det kommer til å bli legendarisk.

Bandet har gitt ut tre kritikerroste album og har spilt på flere av Norges og verdens største festivaler (Wacken, Download, Hellfest, Øya, Malakoff, Pstereo, Stavernfestivalen). Debuten “Divide & Conquer” ble kåret til et av 2017s beste debutalbum av ærverdige Metal Hammer UK og et av det siste tiårs beste norske album av musikkmagasinet GAFFA.

I tillegg til å være særdeles aktive på live-fronten, har Bokassa også en Spellemann-nominasjon i bagasjen. I 2020 signerte bandet med det østerriske storselskapet Napalm Records (Monster Magnet, Andrew W.K, W.A.S.P) og ga i september 2021 ut sitt tredje album «Molotov Rocktail» til strålende kritikkeri både inn-og utland. Adresseavisen trillet en sekser på terningen og kalte det utklassing, Rock Hard DE ga bandet 9/10, mens ærverdige Kerrang! ga 4 av 5 og kalte det ..an album that regularly mixes the sublime and the ridiculous for an end result that’s simply awesome. «Molotov Rocktail» gikk rett inn på en 18. plass på VG-lista Topp 40 uka etter.

Nå kommer de til Verven og vi gleder oss veldig