Return to Content
11.06.2022

Big Daddy Karsten

Vi så Big Daddy Karsten på Lace under Pride Horten og booket han på stedet. Han spiller på Batteri Scene på lørdagen.

I 2016 kom han ut av skapet, i 2019 gikk han viralt med «Ken Dreams» – og i 2022 spiller Big Daddy Karsten på Vervenfestivalen! Tusenvis av trofaste fans hyller BDK som et forbilde og en talsperson for åpenhet, mens han fortsetter å gi oss rå rapmusikk. Vi er intet unntak. Du har kanskje hørt låter som «Hold Kjeft», «Smile» og «Stiller opp» med Cezinando. Lydmessig er BDK allsidig og henter ofte inspirasjon fra artister som Devlin, Busta Rhymes, Jaykae og Kevin Gates, og er ikke i veien for å dra inn litt pop som Sam Smith, der han føler for det. Big Daddy Karsten er virkelig verdt å få med seg live! Han er energisk og gir alt, uansett hvor han er og hvem som er der. Det har alltid vært mye Karsten i monitor – og vi elsker det!