Return to Content
06.05.2022

The Good The Bad And The Zugly

The Good The Bad And The Zugly

Vi har lenge fulgt bandet The Good The Bad And The Zugly, men det var med plata Algorithm & Blues at vi ble blåst av banen. Har du ikke hørt på den plata, så bør du slutte å lese umiddelbart, og klikke deg inn på Spotify.

Ivar Nikolaisen, som også er vokalist i Kvelertak, fronter denne gjengen med hadelendinger. Bandet som er fullstendig blottet for selvinnsikt og har overdrevent mye selvtillit er endelig tilbake!  Etter to år på NAV, perfekt timet etter det profetiske albumet Algorithm & Blues er de atter en gang klare for en ny vår.

 Når du trodde det ikke var mer dritt å oppdrive, har GBZ igjen boret hull i septiktanken. For to år med pest har tydeligvis fungert som en trykkoker i bandet. Menneskehetens mest tarvelige sider vil igjen se dagens lys!
På tross av pandemiens lukrative støtteordninger, hvilket the Good the Bad and the Zugly selvsagt utnyttet på det groveste, er nå kontoen skrapa, og de ser seg nødt til å arbeide for føden. 

Vi bidrar gjerne og har gitt bandet en plass på den største scenen vi har å tilby under festivalen. Dette vil garantert blåse liv i publikum. En ting er helt sikkert – det er ikke mulig å være likegyldig til musikken til GBZ.

Ses på Verven