Return to Content
29.04.2022

Chris Abolade og Amara

To av landets mest spennende unge artister, Chris Abolade og Adrian Amara, setter standarden for 2022 med Skrubbsår & Skallebank
De slapp en splitter ny mixtape i februar med ti fete låter som setter fyr på drømmen om livet etter pandemirestriksjoner. Nå blir det festivalsommer med Verven og restriksjonene er en fjern drøm.

Pandemien resulterte i en mixtape i ordets rette forstand. Lytteren dras med inn i hverdagen til to ambisiøse karer i midten av 20-årene, som mest av alt vil finne seg selv, og ha det fett på veien. Dette gjenspeiles i låtene, som veksler mellom både rock, RnB og hiphop. Åpningssporet «Skrubbsår» tar oss rett inn på en turbulent sommerfest, der alt handler om å være leken og glad i livet. Når må man egentlig vokse opp, og gjør man egentlig det? Låta setter fart på drømmene om isfrie gater og en Covid-fri hverdag, og ligger allerede i februar an til å bli lydsporet til sommerens heteste moshpit. Derfra går det slag i slag gjennom ti låter om drømmer, fester, sex, opp-og nedturer, om å tryne og slå seg litt, og reise seg opp igjen å komme seg videre.
Vi ses på Verven i sommer