Return to Content
20.02.2022

Veronica Maggio kommer til Verven

Dette har vi gledet oss til å fortelle dere, selveste Veronica Maggio kommer til Vervenfestivalen 2022. Her snakker vi om en fantastisk live artist og ikke minst en låtskriver av rang. Maggio har produsert den ene hitten etter den andre siden hun slo igjennom i 2008. Du har garantert hørt låter som «Måndagsbarn», «Jag kommer» og «Se Mig».

Vi gleder oss enormt til sommeren og å endelig få lov til å lage fest for dere. Vi har ikke engang sluppet halvparten av artistene til årets festival, men når det gjelder festivalpass er det ikke mange billetter igjen. Ønsker man dagsbillett til fredag eller lørdag så er det derimot ingen fare ennå.

Vi må nesten beklage litt for at salget går så raskt unna og at man må bestemme seg allerede nå, men det er jo også veldig gøy at vi ser at folk vil på Verven 2022.

Vi ses