Return to Content
26.02.2020

En hyllest til Bruce Springsteen

Hortensbandet Badlands hyller Bruce Springsteen på Verven

Gjengen bak Katalysator pluss noen gode venner danner bandet badlands og sammen lager de fest med musikk fra hele verdens Bruce Springsteen!

Med utgangspunkt i hele diskografien til Springsteen har Badlands plukket det beste, og gjort det til sitt eget, med umiskjennelig sound fra landskapet det orginale E street Band er i.

Gjennom sin karriere har Springsteen hatt en hel rekke hitlåter som har gått rett hjem hos publikum og blitt folkekjære sanger, sanger som er brukt både i glede og i sorg. Det er med stor respekt Badlands tolker Springsteens univers, både tekstmessig og musikalsk. Med egen fargelegging og fremførelse full av liv, dynamikk og innlevelse skaper Badlands alltid stemning. En opplevelse av at bandet gir alt på scenen, og synes dette er moro, gir publikum en strålende konsert på små eller store scener!