Return to Content
26.02.2020

Big Impress på Verven

Big Impress ble startet som et «kjeller»-band i 1966 i Horten. Da var bandmedlemmene bare 15 år gamle. 54 år seinere gjør de comeback på Verven.

Bandet gav en forsmak på Lace i fjor sommer og det endte i fullstendig kaos. Over 300 mennesker fant veien til uteserveringen på Lace.  

I 1967, da de store Hortensgruppene HangMan og The New Chains gikk i oppløsning, ble Big Impress til hvor Steinar Kareliussen kom fra HangMan og Ragnar Iversen kom fra Chains. Big Impress ble denne høsten Vestfoldmester i popmusikk og turnerte hele Østlandet. Gruppa ble noe redusert året etter da de mistet vokalisten og andre bandmedlemmer, men fortsatt som et 5 manns band etter at ny vokalist var på plass. Gruppa ble også Vestfoldmestere dette året.

Nå skal de bli Hortensmestere på Verven!