Return to Content
19.11.2019

IBIA og Treyy G til Verven

IBIA fra Horten og Treyy G fra Denver, USA gjør en unik konsert på Verven 2020.

Vegard Stenvang, mannen bak IBIA, har for lengst bygget en fanbase i Horten, men har i den siste tiden, etter han ble signert på plateselskapet Bounce United begynt å få en internasjonal fanskare. Hitten Party Monster har blitt spilt 364.000 ganger på Spotify. På nevnte låt har han fått med seg en av de største stjernene innen genren Melbourne Bounce, Treyy G.

IBIA spurte Verven om vi kunne tenke oss at han fikk med superstjernen på Verven, noe vi ikke trodde var økonomisk mulig, men mot alle odds så takket han ja til en symbolsk sum. Han har bidratt på låter som er streamet 100 vis av millioner ganger og har samarbeidet tett med artister som Dirty Palm, B3nte, Mike Emilio, J-trick og Reece low. Du har garantert hørt superhitten hans Trumpsta som pr. dags dato er spilt 123 millioner ganger på Spotify.

Dette er rett og slett legendarisk. I hvert fall for de som kjenner Melbourne Bounce genre godt. Party blir det i hvert fall i Batteriet på fredag.