Return to Content
11.02.2019

Highasakite

Nå kan vi endelig slippe katta ut av sekken. Highasakite kommer til Verven! Et av Norges største popgrupper skal headline festivalen på fredagen.

Bandet spilte i Horten på Glassmagasinet for 12 personer i 2012. Da skrev Glassmagasinet i sitt event: ”Highasakite er Norges mest spennende popband for øyeblikket, og vi er ekstremt stolte over å kunne fortelle dere at bandet kommer til Glassmagasinet 31. august. Debut plata deres All That Floats Will Rain fikk terningkast 6 i dagbladet…”

Glassmagasinet var definitivt inne på noe i sin uttalelse i 2012, men vi regner med flere publikummere på konserten under Verven 2019. Siden 2012 har Higasakite tatt Norge med storm. Nå selger de ut Spektrum og har headlinet de største festivalene.

Bandet kommer til Verven med haugevis av hits som har strømmet ut av radioen de siste årene, og ikke minst den nye plata Uranium Heart som fikk terningskast 5 i Aftenposten.

Vi har solgt over 3500 festivalpass og dagspassene har begynt å selge unna, så nå er det ingen grunn til å vente med å kjøpe billett. Vi gleder oss til å se deg på Verven til sommeren.