Return to Content
12.11.2018

girl in red til Verven

Vi kunne ikke vært mer stolte enn vi er av girl in red fra Horten som har tatt verden med storm det siste halvåret. Vi har selvfølgelig booket artisten til Verven.

Marie Ulven har vært en ivrig festivalgjenger på Verven og spilte i 2017 med soloprosjektet Marie Ulven hvor hun da sang på norsk. Men så eksploderte det plutselig med girl in red hvor hun valgte å synge på engelsk. Låta «I Wanne Be Your Girlfriend» tok helt av på Youtube og har pr dags dato blitt hørt over 3,5 millioner ganger.

Det stoppet ikke der! Girl in red har sluppet 5 låter på spotify og de er til sammen spilt over 15 millioner ganger. Det er ikke dårlig for en 19 år gammel jente fra Horten. Nå skal Årets Urørt på USA turne og under P3 gull skal hun spille live direkte på tv.

Vi gleder oss enormt til konserten på Verven og vi regner med at hele Horten stiller opp! Vi ses