Return to Content
24.10.2018

Snow Boyz kommer til Verven!

Det store gjennombruddet fikk de med «42» som er remikset av flere norske kjente artister som blant annet Chiraq (Karpe Diem), Yoguttene og Arif. Det kommer til å bli et fyrverkeri av en konsert på Verven!

Brødrene Rafael og Paulo Domingos, alias Baby Marley og $k!p, dannet rapduoen Snow Boyz i 2009, inspirert av den feststemte Los Angeles-gruppen New Boyz, som populariserte Los Angeles-danseformen jerkin`. Forkjærligheten for smil og pop-flørt i hiphop gjorde at de raskt skilte seg ut i et mer dystert norsk hiphopmiljø, og med årene har de etablert seg på den norske musikkscenen et sted midt imellom afropop og trap.

Etter noen år hvor de gjorde musikk på engelsk slo de om til snøvlete, egenartet norsk med en overdreven aksent og utenlandske låneord, og med dèt etablerte de seg som to selvsikre norskafrikanere klare for å erobre den norske hiphop-scenen.

 

Sommeren 2016 slo de for alvor igjennom med singelen «42», som senere ble utgitt i en rekke remixer – den mest kjente med Chirag (Karpe Diem) og Arif. Låten ble en kulthit, og ble av Dagbladet omtalt som «..det største fenomenet i norsk hiphop det siste året». Siden har vi blant annet blitt servert singler som «Tarzan og Jane», «Dans Med Meg» og sist nå «Combo», i tillegg til forrykende liveshow med mengder av energi på scener som Roskilde, Slottsfjell og HAVNA 0150.

Snow Boyz signerte med plateselskapet YGMG i 2016 og inngikk videre samarbeid med Def Jam Norway i 2018. I 2017 hadde de hele 3 låter listet på NRK P3 samtidig.

Ses på Verven