Return to Content
29.10.2018

Sløtface til Verven!

Det er ikke mange norske, kvinnelige vokalister som kan skryte av å ha blitt plukket ut og kåret som en av verdens største rockestjerner av musikkmagasinet Kerrang!, men Haley Shea fra Sløtface har prydet forsiden sammen travere som Green Day og Paramore.

Historien om Sløtface er enkel, og kompleks på samme tid. De fire medlemmene kom sammen i med et brennende ønske om å spille punkpop, inspirert av artister som Blondie, David Bowie og Foo Fighters. Samtidig hadde de en klar politisk agenda: Sløtface ønsket å snakke om urettferdighet, og gjorde tidlig feminisme til sin fanesak – noe som er ganske unikt med tanke på at medlemmene består av tre gutte og en jente, og at det ofte er guttene som snakker høyest.

Formelen funket, og Sløtface har fra de hadde sin Slottsfjelldebut på Urørtscenen i 2014 spilt konserter over store deler av verden. Stavangerbandet er større i utlandet enn i Norge, og de ble kritikeryndlinger med debutalbumet «Try Not To Freak Out» som endelig kom ut høsten 2017, etter flere EPer og mange år med hardt arbeid og turnering.

Nå gleder vi oss enormt til til Verven!