Return to Content
11.10.2018

Skambankt kommer til Verven

Skambankt kommer til Horten og Verven. Hardrockbandet fra Jæren spilte for fullt hus på Glassmagasinet sist helg og nå kan vi endelig slippe hemmeligheten om at de kommer tilbake. Skambankt er et av de siste store norske rockebanda som ennå ikke har spilt på Verven. Vi har prøvd tidligere – nå fikk vi det til!
Før kjente kanskje de fleste Terje Winterstø Røthing som gitarist i Kaizers Orchestra, men nå står han stødig på egne bein som frontfigur i Skambankt. Bandet er enormt samspilte og Terje har en fremtoning på scenen som er en rockestjerne verdig. Det er umulig ikke å bli revet med av hitter som «O Dessverre», «Horisonten Brenner», «Skambankt» og «Malin». Vi er utrolig stolte over å endelig slippe katta ut av sekken og gleder oss til sommeren. Ses på Verven!