Return to Content
18.10.2018

OnklP kommer på Verven

Det er med stor glede at vi endelig kan avsløre at selveste OnklP kommer på Verven.

Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securtiasvakter – alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham.

Fra et par års nachspiel på 15 kvadrat på Anker hotel, rett til Spellemann og tilbake til legevakta igjen. Periodevis norsk musikklivs enfant terrible. Periodevis briljant. Periodevis tilsyndelatende uten styring eller selvkontroll. Noen klappet da han var på toppen. Flere frydet seg da han var nærmere bunn.

Etter en offentlig inkasso, en offentlig åpenhet rundt… vel, alt, og en minst like offentlig gjenreisning er Onklp aka Pål Tøien klar for å slippe sitt andre soloalbum høsten 2019.

Siden solodebuten i 2004 har OnklP  hatt et titalls album ute med Jaa9 og OnklP, OnklP og De Fjerne Slektningene, tusenvis av konserter, hundre og tolv millioner streams, timer, eller gjerne dagevis, med radioavspillinger. Legger vi på et ukjent antall knuste pikehjerter og gråtende bestemødre etter hver gang vi møtes, er det bare å glede seg til OnklP tar med seg Styggen for å kaste både glans og skygge!

Live kan du forvente å høre en rekke nye låter, samt stadig like hardtslående hits som Styggen på Ryggen. Med seg på veien har han kjente og ukjente gjester, klassiske låter med en ny vri, samt et knippe låter fra det nye albumet.

Vi gleder oss til sommeren og Vervenfestivalen