Return to Content
31.10.2018

Myra

Det blir mye bra damer med attityde på Verven i år. Myra er definitivt en av dem.

Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte bl.a. til at Dagbladet og Bergens Tidende skrev dyptgående artikler om henne, og by:Larm øyeblikkelig sikret seg henne til programmet sitt.

Myras stil er sensuell, nær og deilig melodisk, med herlig glimt i øyet. Stemmen hennes har en iboende kulhet som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass. At hun fikk i oppdrag å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten» før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for 23-åringen.

Foruten å gjeste NRK P3 sin slippfest for hiphop-dokumentaren «Takin Ova» med andre etablerte, urbane festivaler som Bergenfest, Mablis og Slottsfjell, har hun også delt scene med Lars Vaular da han avsluttet Øyafestivalen 2017.

2018 har allerede vært et fullspekket år for Myra. Hun har bl.a. sluppet den fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låtene kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sin neste EP.

Myras siste låt «Lovey Dovey» ft. Snow Boyz ble fort listet på P3 og spådd til å bli en av årets store sommer-hiter av Bergens Tidende. I sommer har hun spilt på en rekke festivaler, bl.a. Bergenfest, Kadetten, Vinjerock, Skral, Utkant, Heim og Øyafestivalen!

Dette må du få med deg på Verven!