Return to Content
30.10.2018

LÜT til Verven!

LÜT har på kort tid etablert seg som et av Norges mest spennende band og har utviklet et unikt, tight og energiske liveshow, som preges av et hardtslående lydbilde, store gitarer, melodiøse låter og en generell ”tøff-i-trynet”-holdning.

Dette kan definitivt fort bli din favorittkonsert på Verven 2019 hvis du liker musikk og liveshow med trøkk. Det er vanskelig å komme utenom Honningbarna når man skal prøve å forklare nye lyttere hvem LÜT er. Bandet er definitivt på høyde både live og musikalsk!

LÜT er et norsk rockeband fra Tromsø som startet i 2014. De var en av fire finalister til NRKs årets Urørt i 2017 og ble nominert til P3 Gull 2017 i klassen årets liveartist. De ga ut debutalbumet Pandion i oktober 2017. Foran Spellemannprisen 2017 ble de nominert til årets nykommer med Gramo-stipend på 250.000 kroner.

Da er det bare å glede seg til Verven 2019!