Return to Content
17.10.2018

Lemaitre til Verven

Det er ingen hemmelighet at administrasjonen i Verven er fan av Lemaitre og at bookingsjefen titt og ofte spiller Lemaitre over høyttalerne på kontoret.

Vi har derimot trodd at Lemaitre var for stort for lille Verven og aldri lagt inn bud. Det gjorde vi i sommer og nå er det et faktum at bandet kommer til Horten. Det er derfor en ære og med enorm glede att vi kan annonsere Lemaitre til Verven 2019. Dette blir helt rått!

Det er ikke lett å sette bandet i bås, men tar du en dose Basement Jaxx, litt Chemical Brothers, og en klype Daft Punk så er man kanskje i nærheten av hvordan bandet låter. Rett og slett en miks av sjangere som electro house, french house, electronic rock, indietronica og nudisco.

Lemaitre debuterte i 2010 og har siden hatt noen eventyrlige år, med massiv internasjonal interesse. De har blant annet gjort en uforglemmelig opptreden på Coachella, «We Got U» ble plukket ut som en av låtene på FIFA 17, de har hatt tung radiorotasjon, og musikken deres dukker stadig opp i tv-serier og reklame, blant annet i telefonreklame for Google og Apple.

Mye har altså skjedd siden Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund møttes i Oslo og knyttet felles bånd rundt deres interesse for musikk og artister som Chemical Brothers og Basement Jaxx. Gutta gjorde som mange andre – de flyttet til USA for å bli stjerner. De flyttet rett og slett inn i Dr Dres gamle hus hvor de bygde eget studio. Her skulle en av bandets største hitter bli til, Closer. Den har blitt spilt 64 millioner ganger på Spotify og var virkelig vært med på å sette bandet på kartet. I det siste har de sluppet flere hits som «Big», «Control», «Machine» og ikke minst «Rocket Girl» som spilles heftig på norsk radio.

Har du ikke hørt Lemaitre tidligere så anbefaler vi på det sterkeste at du tar en lytt eller hundre før sommeren, så kommer du til å få en uforglemmelig konsertopplevelse!