Return to Content
26.10.2018

Kjartan Lauritzen kommer til Verven!

Det er fredag og vi feirer helgen med å slippe Kjartan Lauritzen til Vervenfestivalen.

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt.

Med sitt breie sognemål tok han først Bergen med storm i 2015, før resten av landet åpnet øynene for bygdegutten. En gledesspredende karakter og et sjeldent godt rapteknisk talent, la grunnlaget for reisen som til nå har gitt han til sammen over fem millioner streams på hitsene Fredag og Havanna, uten noen major label i ryggen.

Rapperen har på rekordtid beveget seg fra små klubb-gigs til store festivalscener, og leverer et show av høy internasjonal kvalitet hver gang. Etter konserten hans foran 6.000 publikummere på årets Slottsfjellfestival, ble han blant annet umiddelbart booket til kongescenen neste år.

Fredag 29. september slapp han sin selvproduserte EP «Fenomenet» på det Bergenske kollektivet Vibbefanger,som han er en del av. Slippkonsertene i Bergen (Røkeriet), Trondheim (Storsalen) og Oslo (Rockefeller) ble utsolgt flere uker i forveien.

Det er få artister som har hatt like mye krutt i pangstarten som Kjartan Lauritzen, og vi vet at fenomenets fremtid er lysere enn en hvit og nytrimmet Volvo 240.

Vær forberedt på energisk konsert på Verven du bare må få med deg på til sommeren!