Return to Content
25.10.2018

Halie kommer til Verven!

Til tross for bare tre utgitte singler er det ingen tvil at den unge pop-kometen Halie har fått oppleve stor suksess. Det norske artister bruker flere år på å oppnå kan denne 17-åringen krysse av på listen bare ett år inn i artistkarrieren sin.

Dette eksepsjonelt musikalske talentet fra Bergen har i sommer brukt sommeren på å spille hele 20 festivaler, bl.a. Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell og Pstereo. Denne høsten slipper hun nytt låtmateriale og legger ut på en storby-turné, og til sommeren får Verven besøk.

Veien til de store scenene har hun helt klart gjort seg fortjent til. Da hun holdt sin konsertdebut under Vill Vill Vest i 2017 var det rett og slett ikke nok plass i lokalet. Konserten høstet en eventyrlig sekser-anmeldelse fra Engelen i BT, mens selveste NME trakk henne frem som høydepunkt på festivalen.

Bergens nye stjerneskudd har blitt omtalt som «den nye unge lovende», en påstand som ble ytterligere forsterket etter bergensjentas opptreden på by:Larm i mars tidligere i år. Hun regjerte derimot spådommene og fylte Sentrum Scene til randen. Konserten ble etterfulgt av en rekke hyllende anmeldelser og en gjev gjesteopptreden i Lørdagsrevyen.

Det er ikke bare by:Larm som har gjort Halie bemerket. Etter hun spilte Where’s The Music Festival i Nordkoping, med en produsent for Skavlan i lokalet, ble hun umiddelbart booket til å spille Nordens største TV-show – forøvrig er det første gang i showets historie at de introduserer en så ung og fersk artist!

Fremtiden ligger altså for Halie sine føtter. Dette er rett og slett en konsert du må få med deg til sommeren. Ses på Verven!