Return to Content
11.05.2018

The Yum Yums til Verven

Vi har rett og slett booket heltene i The Yum Yums fra Moss.

Dette vekker gode minner fra slutten av 90-tallet. Her snakker vi om et band som har fans i bade inn og utland. Selv plasserer bandet seg I punk rock, power pop, pop punk og alskens avarter av det de liker å kalle Rock’n’roll. Med fengende melodier og vakre harmonier lager de fantastiske låter om både snille, slemme og pene jenter.

The Yum Yums har holdt på siden 1993, og har gitt ut 5 album og en mengde singler, ep’er og samleplater. Helt fra deres første utgivelser har de hatt en trofast fanskare, både her hjemme og i utlandet. Deres utgivelser har blitt gitt ut i bl a Tyskland, Japan, USA, Spania og Italia, der The Yum Yums i alle år også jevnlig har turnert, og vil turnere igjen… og igjen!

I løpet av sommeren / høsten 2018 vil The Yum Yums gi ut sitt dypt etterlengtede nye album «For Those About to Pop». Om man er god i matematikk, kan man sikkert raskt regne ut at The Yum Yums i år kan feire sitt 25 års jubileum. Det blir rett og slett jubileumskonsert på Verven. Vi ses!