Return to Content
16.04.2018

Company Ink. til Verven

Da Verven var på By:Larm forelsket vi oss i Company Ink. Vi fikk rett og slett gåsehud, rockefot og strakk et par smilemuskler, for dette var veldig bra!

Vi booket bandet i det de gikk av scenen og gleder oss nå utrolig til sommeren og konserten med dette bandet. Festivalsjefen lover deg at dette blir ditt nye favorittband og vi er rimelig sikker på at dette
er et band som vil markere seg i årene fremover i musikknorge. Skal vi putte bandet i bås så kan man ta litt av Bloc Party, Klaxons, We Are Scientists, Hot Hot Heat og The Bravery, og man nærmer seg. Britisk elektronisk post-punk med fengende melodier. Frontfigur Axel Olsen har en voldsom scene karisma og ser mer ut som en hip hop artist enn frontfigur i et rockeband. Daragh Wearen Murphy er den andre hjernedelen i duoen fra Trondheim som live stiller med fullt band. Går du glipp av denne konserten på Verven, så kommer du til å angre. Ses på Verven