Return to Content
30.11.2017

Dagny kommer til Verven

Dette har vi jobbet med siden i sommer, nå er det endelig bekreftet! Dagny kommer til Horten for å spille hits som  «Wearing Nothing», «Backbeat», «Fool´s Gold» og «Love You Like That». Vi er ydmyke og utrolig takknemlig for at dette gikk i boks og dette gjør definitivt programmet på Verven i sommer til et av landets beste.

Dagny har allerede begynt å ta verden med storm, og det før hun har gitt ut et helt album. Her snakker vi om en hitmaskin av dimensjoner som leverer nydelig pop for massene. Få artister mestrer denne genren som Dagny og det gjør henne til en artist av internasjonal klasse på høyt nivå. Vi ble blåst av banen da vi så henne på Slottsfjell i fjor og har siden det hatt en drøm om å se henne på Møringa scenen.

Magasinet Forbes, kanskje mest kjent for å offentliggjøre listen over verdens rikeste mennesker, har fått øynene opp for den norske artisten Dagny og spår at hun blir popstjerne. Litt surrealistisk for Dagny Norvoll Sandvik (25) fra Tromsø som for kun et år siden var et ganske ukjent navn for de fleste. Det fantastiske med Dagny er at hun er like god live som på plate og har kun høstet gode anmeldelser. At låtene har en kvalitet utenom det vanlige beviser hun til de grader når hun gjør versjoner av låtene med kun kassegitar.

Vi gleder oss enormt til sommeren og til å oppleve Vervenfestivalen sammen med dere.