Return to Content
26.11.2017

Anna Of The North til Verven

Dette vil ingen ende ta. Vi har fått Anna Of The North til å komme på Verven! Her snakker vi om en av Norges mest spennende artister for øyeblikket. Låta Sway har blitt remikset av The Chainsmokers og hun hylles i musikkmagasiner verden over. Det ble ikke mindre buzz da hun varmet opp for Kygo under hele hans Europaturne

Duoen Anna of the North, består av Anna Lotterud fra Gjøvik og Brady Daniell-Smith fra New Zealand. De to møttes i Australia og fant fort ut at de kunne skape magisk musikk sammen. De gjorde seg for alvor bemerket med elektropop-perler som «Sway»,  «The Dreamer» og «Baby«. I fjor fulgte de opp med knallsterke «Us» og «Oslo» –som forener byens kalde klima med den varme følelsen av å være hjemme!

Duoens sanger har blitt streamet over 40 millioner ganger. Nå skal de ta med seg sin fantastiske synth-pop til Vervenfestivalen og vi er enormt stolte over å få de til Horten. Ses på Verven!