Return to Content
20.10.2017

Pasha

Pasha er som skapt for stranda på Verven, og vi lover sol. 22-åringen har allerede rukket å skape buzz i norske medier som 730.no, Clique og Kingsize Magazine med sin unike og lekne stil. Dette er rett og slett fengende partymusikk.

Den 90-talls inspirerte rapperen er godt i gang med å innfri mediagiganten NME (UK) sin poesi. Magasinet avsluttet fjoråret med en artikkel over artister de mener kommer til å eksplodere i 2017. Om du du er en av de som har fått med deg en av energibombens eksplosive konserter kommer neppe NME sin spådom som noen overraskelse. Pasha jobber sammen med den Grammy-nominerte produsenten Sebastian Gautier Teigen (Coucheron) og Ketil Jansen (Lemaitre) med masse ny musikk som slippes gjennom hele høst/vinter. Vi gleder oss til å se han på Verven!

NB Julepakka selges hos Gjengangeren 27. oktober kl.12.00 – 18.00 for 1250,-. Blir det pakker igjen, så selges de på REMA 1000 Lystlunden til 1500,-