Return to Content
24.10.2017

Kvelertak kommer til Verven

Det blir Heksebrann, Nattesferd og Mjød på Verven

Endelig! Vi måtte ha 5 års jubileum før vi fikk sikret oss et av verdens heftigste rockeband. Kvelertak kommer endelig til Vervenfestivalen!

Kvelertak har vært på turne med Metallica og har for lengst tatt resten av verden med storm. Det skulle bare mangle. Det er få andre band som matcher Kvelertak på scenen, og musikken når bredt på tross av at den til tider kan virke røff for de som heller mot streit rockemusikk. Det geniale med Kvelertak er at de har funnet sin egen formel hvor det melodiøse og røffe smelter sammen og låter nettopp Kvelertak. Det er umulig å ikke digge med når denne gjengen setter i gang.

Har du opplevd Kvelertak live så er du garantert hekta. Regner med en del fremdeles husker den legendariske konserten på Glassmagasinet hvor gitaristen spilte på bardisken, vokalisten stagedivet til baren for en shot og bassisten brukte shuffle bordet som catwalk. Festivalkontoret har gått av hengslene og gleder seg enormt til dette.

Til dere som ikke har sett Kvelertak før. Gjør dere klar for en åpenbaring!