Return to Content
27.10.2017

JON OLAV er klar for å bli Norges nye superstjerne.

Men aller først skal han berre vise fram langfingeren sin bitte, bitte litt til. 

Med låta “Talentfabrikk” retter han fingeren sin denne gangen mot Idol, plateselskap som utnytter og andre som måtte føle seg truffet. Fortsatt er han like ung og dum. Med den nye låta si viser han for alvor en punkete attityde og beviser samtidig at han ikke er en one-hit-wonder. En slags Sondre Justad som flørter med Honningbarna. 

Den siste tiden har JON OLAV vært et hett navn i norsk media og over 350,000 mennesker har fått med seg debuten, “Hei Erna”. Til og med P3 fikk øynene opp for Sunnmøringen og kåra han til ukas urørt et par uker etter videoen kom ut. I tillegg ble han raskt booka til bransjefestivalen Trondheim Calling og navnet hans er venta å dukke opp mange steder i tiden framover. Etter den suksessfulle debuten har han også fått en forestilling om at han er en slags Messias i norsk musikk og skal nå frelse Norge med ett godt budskap. Ennå flere vil elske han og ennå flere vil garantert hate han. Vi elsker han selvfølgelig og gleder oss stort til han kommer til Verven!