Return to Content
27.10.2017

Ditt nye favorittband til Verven

Longfield & Super Skeleton fra Haugesund er et band med forkjærlighet for god rock, catchy låter og svett dansing. Vær forberedt på å få deg nytt favorittband. Med en blanding av tighte rytmer, dansbare basslinjer, klingende gitarer, skrikende vokal og frekk tamburinspilling, inviterer bandet alle som er uheldige nok til å befinne seg i publikum til å gi slipp på hverdagen og vrikke litt ekstra på hoftene. Musikalsk sett minner bandet om en forvirra slektning av «Roky Erickson» og «Eagles of Death Metal». Longfield & Super Skeleton er ikke på scenen for å minne deg på hva rocken en gang var, men derimot for å vise deg hva rocken fremdeles ER. Rocketegn er ut, lisseslips er fett!

Flere kjenner vokalisten fra Kindred Feever som spilte på Verven første året. Bandet har på kort tid pådratt seg et godt liverykte, og har i sin korte levetid blant annet gjort supportjobber for Skambankt. Bandet ble også valgt ut til å spille på Mablisfestivalen gjennom sin opptreden på Musikkfest Stavanger. Gruppen gjør seg for tiden klar til å slippe sin første offisielle singel. Du ser de først på Verven!