Return to Content
11.10.2017

CC Cowboys kommer!

Det er vanskelig å følge opp med et slipp etter selveste The Apache Dæncers, men vi regner med at en del blir fornøyd når vi slipper selveste CC Cowboys.

Norges mest profilerte rockeband siden slutten av 80-tallet kommer altså tilbake til Horten og skal for første gang spille på Verven. Vi har sett CC Cowboys tre ganger live bare det siste året og kan love dere et band som gir alt på scenen og spiller alle hitsa du vil høre. Tigergutt, Kanskje du behøver noen, Harry, Nå kommer jeg og tar deg, Vill vakker og våt og Synder i sommersol er bare noen av hitsa dette bandet leverer live.

I fjor ble vi for første gang utsolgt, så det er ingen grunn til å vente med å kjøpe festivalpass. Julepakkesalget går av stabelen på Gjengangeren kl.12.00 til 18.00 27. oktober