Return to Content
22.10.2017

Amanda Delara

Vi er utrolig takknemlige for at vi fikk Amanda Delara til å komme på Verven i år. Under Slottsfjell 2017 var hun definitivt en av høydepunktene til bookinggruppa. For et supertallent! Ikke bare er hun en habil låtskriver og vokalist. Hun skaper også et eget univers live som alle på Verven må få oppleve.

Amanda Delara er definitivt en av de aller mest spennende artistene som har entret den norske musikkscenen dette året. Den første singelen hennes «Paper Paper»,  ble raskt A-listet av NRK P3. Da hun gjestet programmet «Christine» på samme kanal kort tid etterpå, fremførte hun en egen versjon av Karpe Diems «Gunerius». En cover og fremføring som ble så ekstraordinær at den suste rett inn på C-lista. Det er ikke alle debutanter forunt å få hele to låter listet på én og samme tid. Full uttelling og et tegn på at noe stort er på gang. Vi elsker låta «New Generation» og «Dirhamz» som trekker henne klart i retning av en gigant som M.I.A.

Amanda fra Nes har vokst opp i et hjem fullt av klassiske instrumenter. Egenhendig lærte hun seg å spille både fiolin og piano, til tross for at hun aldri har studert musikk. . Hennes rå og tidvis dype sound gjør det nærliggende å trekke paralleller til artister som M.I.A og Sia. Dette er det bare å glede seg til!

NB Julepakka selges hos Gjengangeren 27. oktober kl.12.00 – 18.00 for 1250,-. Blir det pakker igjen, så selges de på REMA 1000 Lystlunden til 1500,-