Return to Content
09.06.2017

Bytt billett til festivalbånd

Det er smart og gjøre seg klar til festival i forkant. Vil du slippe å måtte stå i kø for å bytte billett til bånd når du ankommer festivalen? På finner du oss på Bar Glassmagasinet onsdag 15. juni og torsdag 16. juni.

Onsdag – 16:00 til 21:00
Torsdag – 16:00 til 21:00

Her kan du bytte billett til bånd, du kan fylle opp båndet med penger (enda mindre kø!) og du får også kjøpt dagspass. Har du byttet billett til bånd på forhånd kan du cruise rett til innslippet når du ankommer festivalområdet.
Husk at det er personlig oppmøte for å bytte billett til bånd, du kan ikke hente for andre.

Om du ikke har anledning til å bytte bånd på forhånd, så åpner vi festivalområdet en time før første konsert starter begge dagene.

Fredag – 15:00
Lørdag – 13:00

Kommer du?