Return to Content
25.04.2017

The Apache Dancers

Rekk opp hånda de som ikke har vært på en snurr og hørt selveste The Apache Dæncers? Er det fest eller julejazz så er det stor fare for at du har truffet disse gutta. Dette er Hortens om ikke verdens mest underholdene danseband. De fyller alle kriteriene for å plassere seg selv i genren. De har like dresser, bruker minst en hel geletube før hver konsert, er middels gode musikere og har tatt Stena Saga minst 50 ganger (hvor de henter inspirasjon til låtene). Man kan si mye om The Apache Dæncers, men en ting er sikkert, ingen skaper like mye liv og feststemning som disse gutta. Det er derimot greit at man har fått seg noe å drikke før de går på scenen da noe kan gå i utakt og det til tider kan bli litt surt. De avslutter derfor på stranda og Vernjohanskarl scenen på lørdag. Velkommen til fest!